Tekstituki

Tekstituki auttaa silloin, kun asiakas hyötyy puheen tekstittämisestä. Tekstituki toteutetaan etänä. Tekstittäjä kirjoittaa asiakaspalvelijan puheen tekstiksi. Asiakas lukee tekstin tietokoneen, tabletin tai puhelimen ruudulta. 

Tekstituen saa mihin tilanteeseen tahansa, minne tahansa maailmassa.

Kaikki tekstittäjämme ovat koulutettuja ja vuorovaikutuksen ammattilaisia. Tekstittäjän tehtävä on varmistaa, että kaikki osapuolet ymmärtävät toisiaan. Tekstittäjä on puolueeton ja vaitiolovelvollinen tilanteeseen liittyvistä ihmisistä, asioista ja asiakirjoista. Ammattieettiset säännöt ohjaavat tekstittäjän työtä.

Viittoen Oy kouluttaa kaikki tekstittäjät. Tekstittäjältä vaadimme etäkirjoitustulkkauksen erityisosaamista ja Egala-sertifikaatin suorittamista.

 

Miten tekstituki toimii?

Viittoen Oy on kehittänyt ohjelman Egala-palveluita varten. Ohjelma toimii verkkosivujemme kautta nettiselaimessa. Yhteys on suojattu ja tietoturvallinen. Sitä varten tarvitset ainoastaan nettiyhteyden ja tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen. Laitteella muodostetaan yhteys tekstittäjään.

Kun teette kanssamme Egala-palvelusopimuksen, me luomme teille käyttäjätunnukset. Pidämme ohjelman pääkäyttäjälle koulutuksen. Voimme myös järjestää henkilökunnallenne koulutuksen. Tämä jälkeen voitte käyttää palvelua milloin vain.

Varaa aika Tekstituki-palveluun. Saat kirjautumislinkin ja koodin sähköpostilla ja tekstiviestillä. Kun kirjaudut nettisivulle, tekstittäjä kirjoittaa puheen ohjelmaan. Tekstittäjä kuulee äänet mikrofonin kautta. Teksti ilmestyy asiakkaalle tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen ruudulle. Asiakas voi muokata tekstin kokoa ja taustan väriä.

 

Tekstituki-palvelun hinta

EGALA® palvelut toteutetaan etänä, joten maksatte vain palveluun käytettävästä ajasta.

Tekstituki-palvelu 38 € (+ alv 24 %) / 30 min.

Arkisin klo 8–18 välisenä aikana, muina aikoina sopimuksen mukaan.

 

Rekisteröityminen ja pääkäyttäjän koulutus on ilmainen. Mahdollinen käyttökoulutus etänä henkilökunnalle veloitetaan erikseen.

Ota yhteyttä, niin laadimme teidän tarpeisiinne sopivan palvelupaketin ja teemme kanssanne Egala-palvelusopimuksen.

Ota yhteyttä