EGALA® Etäkitu-lisenssi

Viittoen Oy on kehittänyt ohjelmistoammattilaisten kanssa helppokäyttöisen ja tietoturvallisen EGALA® palvelualustan etäkirjoitustulkkauksiin. EGALA® Etäkitu on Kelan hyväksymä etäkirjoitustulkkausohjelmisto.

EGALA® Etäkitu-lisenssi oikeuttaa käyttämään EGALA® palvelualustaa omassa liiketoiminnassanne kirjoitustulkkausten toteuttamiseen etänä ja samat ominaisuudet ovat käytettävissä myös paikan päällä toteutettavissa tulkkauksissa. EGALA® Etäkitu-ohjelmisto mahdollistaa toimivan paritulkkauksen myös silloin, kun tulkit ovat fyysisesti eri paikoissa.

 

Tulkin käyttäjäkokemus Etäkitusta

”Etäkitua voi käyttää kirjoitustulkkauksessa missä vaan! Se sopii kaikkiin tilanteisiin, niin etätulkkaukseen kuin paikan päällä tapahtuvaan tulkkaukseen. Etäkitun käyttö on yksinkertaista ja intuitiivista. Etäkitussa on hyvät perustyökalut tulkille, kuten etukäteen tehtävät lyhennelistat, lennosta lisättävät lyhennelistat ja tekstin koon säätö. Etätulkkauksessa tulkit voivat olla keskenään eri paikoissa. Kätevää on myös se, että tulkki voi käyttää Etäkitua tietokoneen lisäksi vaikka tabletilla tai kännykällä.

Asiakkaat ovat tykänneet Etäkitusta. Tulkkausnäkymästä on helppo säätää tekstin kokoa ja vaihtaa taustaväri. Ääniyhteys on hyvä ja ohjelman kautta äänet asiakkaan läheltä kuuluvat hyvin. Tarvittaessa tulkin puolelta voidaan aukaista ääniyhteys asiakkaaseen.

Jos hankit vain yhden ohjelman tulkkaukseen, niin hanki tämä!”

 

Jos kiinnostuit EGALA® Etäkitu-lisenssistä, ota yhteyttä!
info@viittoen.fi
044 368 8868