Egala-lisenssi

Viittoen Oy on kehittänyt ohjelmistoammattilaisten kanssa helppokäyttöisen ja tietoturvallisen Egala-palvelualustan etäkirjoitustulkkauksiin. Egala on Kelan hyväksymä etäkirjoitustulkkausohjelmisto.

Egala-lisenssi oikeuttaa käyttämään Egala-palvelualustaa omassa liiketoiminnassanne kirjoitustulkkausten toteuttamiseen. Egalan monipuoliset ominaisuudet ovat käytettävissä sekä etätulkkauksissa että paikan päällä toteutettavissa kirjoitustulkkauksissa. Egala-ohjelmisto mahdollistaa toimivan paritulkkauksen myös silloin, kun tulkit ovat fyysisesti eri paikoissa.

 

Tulkin käyttäjäkokemus Egalasta

”Egalaa voi käyttää kirjoitustulkkauksessa missä vaan! Se sopii kaikkiin tilanteisiin, niin etätulkkaukseen kuin paikan päällä tapahtuvaan tulkkaukseen. Egalan käyttö on yksinkertaista ja intuitiivista. Egalassa on hyvät perustyökalut tulkille, kuten etukäteen tehtävät lyhennelistat, lennosta lisättävät lyhennelistat ja tekstin koon säätö. Etätulkkauksessa tulkit voivat olla keskenään eri paikoissa. Kätevää on myös se, että tulkki voi käyttää Egalaa tietokoneen lisäksi vaikka tabletilla tai kännykällä.

Asiakkaat ovat tykänneet Egalasta. Tulkkausnäkymästä on helppo säätää tekstin kokoa ja vaihtaa taustaväri. Ääniyhteys on erittäin hyvä ja ohjelman kautta äänet asiakkaan läheltä kuuluvat hyvin. Tarvittaessa tulkin puolelta voidaan aukaista ääniyhteys asiakkaaseen.

Jos hankit vain yhden ohjelman tulkkaukseen, niin hanki tämä!”

 

Jos kiinnostuit Egala-lisenssistä, ota yhteyttä!
info@viittoen.fi
044 368 8868