Etäkirjoitustulkkaus Etäkitu

Kohtaatko työssäsi asiakkaita, jotka tarvitsevat tukea kuulemiseen? Etäkitu on kirjoitustulkkausta etänä. Tulkkimme kirjoittavat puheen ja äänimaailman tekstiksi. Asiakas lukee tekstin puhelimen, tabletin tai tietokoneen ruudulta.

Etäkitu on helppokäyttöinen ja toimii nettiselaimen kautta. Tulkki kuulee äänen mikrofonin välityksellä. Olemme kehittäneet ohjelman yhdessä ohjelmistoammattilaisten kanssa. Yhteys on suojattu ja tietoturvallinen.

Tulkkimme ovat ammattilaisia, vaitiolovelvollisia ja puolueettomia. Ammattieettiset säännöt ohjaavat tulkin työtä.

Asiakkaan oikeus tulkkauspalveluihin on kirjattu lakiin. Jos teillä ja asiakkaallanne ei ole yhteistä kieltä tai kommunikointikeinoa, tilatkaa etätulkkaus. Etätulkin saa nopeasti ja edullisesti, ilman matkakustannuksia, minne tahansa maailmassa!

 

Etäkitu-palvelun käyttö

Viittoen Oy on kehittänyt tulkkausohjelman etäkirjoitustulkkausta varten. Ohjelma toimii verkkosivujemme kautta nettiselaimessa. Yhteys on suojattu ja tietoturvallinen. Sitä varten tarvitset ainoastaan nettiyhteyden ja tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen. Laitteella muodostetaan yhteys tulkkiin.

Kun teette kanssamme Egala-palvelusopimuksen, me luomme teille käyttäjätunnukset. Pidämme ohjelman pääkäyttäjälle koulutuksen. Voimme myös järjestää henkilökunnallenne koulutuksen. Tämän jälkeen voitte käyttää palvelua milloin vain.

Varaa aika etäkirjoitustulkkaukseen nettisivuiltamme. Saat kirjautumislinkin ja koodin sähköpostilla ja tekstiviestillä. Kun kirjaudut nettisivulle, tulkki kirjoittaa puheen ohjelmaan. Tulkki kuulee äänet mikrofonin kautta. Teksti ilmestyy asiakkaalle tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen ruudulle. Asiakas voi muokata tekstin kokoa ja taustan väriä.

 

Etäkitu-palvelun hinta

EGALA® palvelut toteutetaan etänä, joten maksatte vain palveluun käytettävästä ajasta.

Etäkitu-palvelu 36 € (alv 0 %) / 30 min.

Arkisin klo 8–18 välisenä aikana, muina aikoina sopimuksen mukaan.

 

Rekisteröityminen ja pääkäyttäjän koulutus on ilmainen. Mahdollinen käyttökoulutus etänä henkilökunnalle veloitetaan erikseen.

Ota yhteyttä, niin laadimme teidän tarpeisiinne sopivan palvelupaketin ja teemme kanssanne Egala-palvelusopimuksen.

Ota yhteyttä